Syksyn vuorot käynnistyivät 15.8 alkaen

Ilmoittautuminen on ollut parin viikon ajan käynnissä ja osa ryhmistä on jo täynnä.

Kesävuorot 2021

Talin ja Matinkylän kevään ryhmien vuorot jatkuvat kesäkuun ajan, jonka jälkeen Talin ryhmä siirtyy kesätauolle ja Matinkylän ryhmä jatkuu kesälipuilla niin pitkäkän kuin lippuja riittää. Kivimäen ryhmät siirtyivät tauolle toukokuun aikana, eikä kesävuoroja ole tarjolla sillä sali on muussa käytössä.

Osa ryhmistä pääsee jatkamaan 5/2021 lähtien

Rajoitusmuutokset sallivat käynnistämään uudelleen osasta ryhmistä. Tarkemmat tiedot kevään peli-/valmennusryhmä sivuilta.

Seuratuki Asianajotoimisto Jurentia Oy

Martinlaakson sulkapallo kiittää Asianajotoimisto Jurentia Oy:tä myönnetystä tuesta junioritoiminan edistämiseen. Linkki yrityksen internet sivuille: https://www.jurentia.fi/

Covid-19 vaikutukset tällä hetkellä / päivitys 30.3

Tilanteen muuttuu hyvinkin nopeasti ja samoin vuorojen saatavuus / käyttöoikeudet. Tämän hetkiset vaikutukset ovat seuraavat: Kivimäen MA, TO ja LA pelivuorot ALOITUS VIIVÄSTYNYT Talihallin pelivuorot TAUOLLA 1-28.3 Matinkylän pelivuorot RAJOITETTU KÄYTTÖ 1-28.3 Valmennusryhmät TI ryhmä ALOITUS VIIVÄSTYNYT Taso1 KE&PE ryhmät RAJOITUS (2008 ja nuoremmat ainoastaan) Taso2 KE&PE ryhmät TAUOLLA 1-31.3 30.3 PÄIVITYS: Rajoitukset jatkuvat vielä huhtikuun ajan.

Copyright © 2023 Martinlaakson Sulkapallo ry. All rights reserved.
GetSimple CMS   getsimplethemes.ru